Jdi na obsah Jdi na menu
 


Alyssa Milano

Narodila sa 19.decembra 1972 v Brookline a vyrastala v skromnejšom dome v Staten Islande. Je dcérou taliansko-amerických rodičov- mamy Lin, ktorá je módnou návrhárkou a Toma, editora filmovej hudby. Hrala v situačnej komédií Who´s the Boss? Milanovci sa kvôli Alyssinej práci presťahovali približne 3000 míľ až do Hollywoodu. Do seriálu Charmed sa dostala po tom,ako Lori Rom svoju účasť v seriáli odmietla.Alyssa MilanoJej celé meno je Alyssa Jayne Milano. narodila sa 19. 12. 1972 v New Yorku.Prvý krát hrala už v ôsmych rokoch v muzikály na broadway. Narodila sa modnejnávrharke a hudobníkovy. Prvý film v ktorom sa objavila má názov Old enough. keď svoju karieru začala v podstate tiež reklamami. Jej vzostup začalv komedii Who's the boss? Alyssiny rodičia sa presťahovali kôli jej práciaž do Holywoodu.Taktiež sa objavila v seriali Melrose Place. No anajznámejšia je ako Phoebe Halliwellová z Čarodejníc.Alyssa je rozvedená ( jej exmanželom je Cinjun Tate) jej veľkýmsnom je mať dieťa.Alyssa má taliansko-amerických rodičov - otca Toma, editora filmovej hudby a mamu Lin, módnu návrhárku. Alyssa sa narodila v Brooklyne. Kariéru odštartovala väčšinou reklamami, ale čoskoro sa dostala aj do iných projektov. Ľudia ju právom poznajú ako mladú a charizmatickú herečku. Najväčší pokrok zaznamenala rolou v situačnej komédii Who's the Boss? (1984). V tejto komédií stvárnila sladkú dcéru Tonyho Danzu Samanthu Micellu. Allysina rodina sa kvôli jej práci presťahovala asi 3000 míľ až do Hollywoodu. Do seriálu Charmed sa dostala po odrieknutí účasti pôvodnej najmladšej sestry, Lori Rom.

Holly Marie Combs

Holly Marie Combs.Holly sa narodila 3. 12. 1973 v San Diegu (Kalifornia). Je znamenie strelec. Keď bola malá, chcela
byť morskou bilogičkou.Jej najobľúbenejší predmet bola angličtina. Keď mala Holly sedem rokov,
presťahovala sa do New Yorku. Začínala natáčať reklami, no čoskoro začala túžiť po role herečky.
Hollyna mama ju porodila, keď mala štrnásť rokov. Aj keď si vzala jej otca, po dvoch rokoch im
manželstvo nevydržalo a rozviedli sa. Holly ostala ako jedináčik.Holly získala v roku 1992
rolu v seriály Picket Fenses. Počas serialu Holly získala niekoľko cien i uznanie od kritikov.
Holly bola blázniva tínedžerka, a svoje prvé tetovanie si dala spraviť už v pätnástich.
Holly má veľmi rada zvieratá. A aj ich niekoľko vlastní. jej prvým manželom bol Brian Smith
s ktorým sa rozviedla v roku 1997. So Shannen Doherty sa poznala a priatelila aj
pred tým. Raz jej povedala o projekte, ktorý sa pripravuje, o troch sestrách-čarodejniciach.
Teraz ju pod postavou Piper pozná celý svet.About: Holly sa dostala do New Yorku keď mala7. Začala natáčať reklamy a čoskoro sa chcela stať herečkou, v čom ju vtedy podporovala jej mama, ktorá mala vtedy ešte len 24.V roku 1992 získala Holly jednu z hlavných úloh v seriáli Picket Fences. Seriál bežal 4 roky, počas ktorých sa Holly podarilo povyhrávať ceny a získať aj uznanie kritikov. Po tomto seriále hrala ešte i v iných. V roku 1997 sa rozviedla so svojím prvým manželom Bryanom Smithom.Keď jej Shannen Doherty, s ktorou sú dobré priateľky, povedala o novom seriáli, ktorý sa pripravuje-Charmed, sa Holly uchádzala o rolu prostrednej sestry, získala ju a v súčasnosti ju už poznajú ľudia po celom svete...:)Narodená: 3. december 1973
Fakty:
Celé meno: Holly Marie Combs
Dátum narodenia: December 3, 1973
Miesto narodenia: San Diego, California, USA
Znamenie: Strelec
Čínske znamenie: Byvol
Vyznanie: Protestant
Býva v: The Bell Canyo, San Fernando Valley, California, USA.
Domáce zvieratá: kone, psy, mačky, papagáje, králiky, škrečky.:
Výška:158 cms.
Váha: 58.18 kg
Zvláštne znamenie: Sedem rokov bola vegetariánka.
Najlepšia vlastnosť: Je skvelá a loyálna karádka.
Najhoršia vlastnosť: Má sklony ku klamaniu a ked je nervozna tak fajčí.
Hoby: Jazdenie na konia a záhradničenie.
Jej auto: Dodge nákladiak.

Nenávidí:
Byť nahá vo filme. Ked mala 21 rokov tak sa musela vyzliecť na pár sekúnd vo filme Reason to Believe (neprečítala si poriadne scenár a ked to zistila už bolo neskoro). Potom sa obrázky objavili na internete a boli spravné v 15 rôznych pozach, aj ked išlo iba o vyzliekanie svetra. N
Keď ju Rose McGowan volá "Holly Marie Comb" (pozn. Comb znamená v angličtine hrebeň.)

Obľúbené:
Jedlo: Talianska kuchyňa, cheesburgery, Coca cola
Hudba: Rozličné druhy, od country až po hard rock, skupina Remy Zero, speváčky Sarach McLachlan a Tori Amos, skupiny U2 a The Supremes.
Kniha: 'Praktická mágia' od Alice Hoffman 'Záhrana edenu' od Ernesta Hemingwaya.
Seriály: The X-Files, Friends, Desperate Housewifes a Mad About You.
Herec: Andy Garcia a Matthew McConaughey.
Herečka: Susan Sarandon a Courtney Love.
Film: Wild at Heart
Oblúbený predmet v škole: Angličtina
Neoblúbený predmet v škole: Matematika
Vlasové výrobky: Fínske
Charmed Epizóda: 1x01 Something wicca this way comes, 2x02 Morality Bites, 2x12 Awakened, 3x14 The Good the bad and the cursed, 3x22 All hell breaks loose, 6x08 Charmed in Camelot

Neobľúbené:
Charmed kostým: Kostým dobrej čarodejnice v 3x04 All Halliwells Eve.

Bojí sa:
V minulosti sa bála nadváhy, ale keď bola tehotná, musela tento strach prekonať. Holly sa síce nepodarilo dostať pôvodnú váhu, akú mala pred tehotenstvom ale podarilo sa jej velmi schudnúť. Keď mala Holly 15, mala vraj neuveritelných 115 cm cez boky!

Zaujímavosti:
::Ked sa raz Holly v šatni pri natáčaní Charmed pozrela do zrkadla, ono sa samo od seba, bez toho aby sa ho niekto dotkol, rozbilo. Všetci si mysleli že Holly je naozajstná čarodejnica.
::Holly & Shannen boli na obede v reštaurácii ked k nim prišla žena, ktorá držala za ruku asi šesť ročné dievča a povedala: "Zlatko pozri, toto sú tie čarodejnice z telky" no dievčatko si prikrilo rukou ústa a utieklo preč. Holly sa skoro rozplakala, pretože si myslela že straší deti.
::Ked mala 16 rokov bola rebelka.
::Holly & Shannen Doherty boli najlepšie priatelky sedem rokov pred Charmed. ked sa Shannen a Alyssa pohádali, Holly nezanevrelania na jednu a stále sú každá jej dobrá kamarátka.
::Holly bola chorá a musela ísť na operáciu. Velmi sa toho bála. našťastie, Shannen ju celý čas držala za ruku a Alyssa ku nej chodila každý deň a niekedy ležala pri nej na posteli.
::Ked sa učila chodiť, spadla a udrela si hlavu o stôl. Od vtedy má na obočí jazvu.
::Prvé tetovanie si dala spraviť v šestnástich rokoch.
::Má rada ozdobovanie a zariadovanie svojho domu.
::Keby nebola herečka, bola by Morská biologička.
::Holly je potápač. Certifikát dostala ked mala 13 rokov.
::Jednou z jej oblúbených epizód Charmed je "Awakened".
::Holly čítala knihy o mágii aby sa jej lepšie hralo v Charmed.
::Je radšej ked ju volajú len Holly, pretože jej mama ju volala Holly Marie ked bola nahnevaná.
::Svoje celé meno používa pretože jej mama ho použila na Hollynej SAG karte, teda karte ktorú má každý herec po tom čo natočí svoj prvý film.
::Holly a Shannen boli družičky na svadbe Alyssy Milano ked sa vydávala za Cunjuna Tateho.
::Niekedy chodí na natáčanie Charmed len v pyžame a paučiach, pretože si myslí, že je zbytočné aby sa ráno obliekla a namalovala, keď sa bude potom musieť prezliecť a make up urobiť znovu.
::Holly je najnešikovnejšia z Charmed. Vždy niečo prekotí alebo zhodí.
::Holly bola najprv obsadená do role Prue a Shannen do role Piper, no nezdalo sa im to, tak zašli za producentmi aby to zmenili.
::V prvých dieloch Charmed nosila Holly push up podprsenku, lebo producenti si mysleli že by vedla Alyssy a Shannen vyzerala divne. No potom si Holly povedala že to bol hlúpy nápad a že chce byť v seriály tak ako vyzerá normálne.
::Oblečenie do Charmed je z obchodov ako Gap, Banana, Republic alebo Guess.
::Holly nikdy nechodila na univerzitu.
::Jej oblúbený zabávač je Chris Rock.
::Jej oblúbené speváčky sú Sarah McLaughlin, Tori Amos a Paula Cole.
::Jej oblúbené hudobné skupiny sú U2, Supremes a Remy zero.
::Podla nej je najsexi chalan vo WB Joshua Jackson
::Niekedy pozerávala "Whos the boss", kde hrala Alyssa Milano.
::Natočiť jednu epizodu Charmed trvá osem dní.
::Holly dostala vela nenávistných mailov, po tom čo natočila film "Loves Deadly Triangle", pretože to bolo podla skutočnej udalosti.
::David, jej manžel ju učil ako riadiť motokáry. Spolu boli takto jazdiť na Pismo Beach. Fotky nájdete tu
::Holly doma nemá ani jeden televízor.
::Jej dablérka sa volá Nancy Thurston - Fotka
::Za jeden diel ôsmej série dostane zaplatené od $80,000 do $102,000.
::Ked natáčali scénu v prvej sérii Charmed, kde sa Piper háda o víno s Joshom, tak Holly a herec čo hral Josha sa začali ohadzovať hroznom. Všade bolo hroznoa aproducenti ich nemohli zastaviť.
::Raz ked sa Holly a Alyssa prezliekali tak sa ich jeden muž pokúsil natočiť nahé na videopásku no Rose ho zbadala a zavolala na neho ochranku.
::Pri natáčaní Charmed sa používa lepiaca páska, ktorá sa nalepí na zem tam, kde má herec stáť. Hollyna páska je oranžová.
::V oblasti kde býva Holly žijú ešte dve ženy menom Holly Marie Combs. Prečo sa tam asi presťahovala? Túžba po súkromí? :))
:: Jason a Christopher Simmonsový (Wyatt Mathew Halliwell) volajú Holly "Maminka Piper" a Briana "Ocko Leo" aby sa vedeli lepšie zorientovať keď hrajú.
::Holly raz musela ísť po natáčaní Charmed dokonca do nemocnice, pretože mala malú nehodu - podkla sa o ventilátor.
::Bola vydatá za herca Briana Smitha - Fotka a zasnúbená s učitelom Stormom Lyndonom - Fotka, no zasnúbenie odvolala. Potom sa vydala za Davida Donoha - Foto - Svadba, ktorého spoznala keď pracoval ako člen štábu charmed.
::Snubný prsten a obrúčka, ktoré nosí Piper v Charmed sú v skutočnosti snubný prsten a obrúčka, ktoré má Holly od Davida, keď sa brali.

Rose McGowan

Jej celé meno je Rose Jane McGowan. Narodila sa 5. 9. 1975 v Itálii. Má ešte
ďalších štyroch súrodencov.Chodila s Marlinom Mansonom. Ten ju obsadzoval
do svojich videoklipov.detstvo strávila cestovaním po Európe.lenže cesta ku sláve bola ťažka, ešte predtým ako sa z Rose stala úspešna herečka, zarábla si napríklad
ako servírka, asistentka v modnom slaóne...Rose s objavila vo Vreskote z roku
1996.Z domu odišla ako 15 ročná a začala sa živiť sama.O rolu najmladšej stratenej
sestry Paige sa Rose začala ucházdať po odchode svojej predchodkine Shannen
zo serialu. Rose nakoniec rolu vyhrala a tak ju teraz poznáme ako najmladšiusestru - Paige.Narodila sa 5.septembra 1975. Jedno zo šiestich detí Američanky a Íra. Vyrastala v Taliansku a svoje detstvo strávila cestovaním po Európe. Do Spojených štátov sa vrátila, aby vyštudovala strednú školu v Seattli. Výlet do Los Angeles vyústil do jej účinkovania vo filme The Doom Generation. Jej výkon vo filme Gregga Arakiho jej prinieslo nomináciu na najlepšieho nováčika v Independent Spirit Awards v roku 1996 . O úlohu v seriáli Charmed sa začala uchádzať po odchode Shannen Doherty zo seriálu. V silnej konkurencí rolu vyhrala.
About
:
Rose je jedna zo šietich súrodencov, ktorých rodičia boli Američanka a Ír. Vyrastala v Taliansku a svoje detstvo prežila cestovaním po Európe. Do USA sa vrátila, lebo chcela vyštudovať strednú školu, a to v Seattli. Pôvodne výlet do Los Angeles vyústil do jej účinkovania vo filme The Doom Generation. Jej fantastický výkon vo tomto filme jej prinieslo nomináciu na najlepšieho nováčika v Independent Spirit Awards (1896). V tomto roku sa taktiež objavila v hite Wesa Cravena Scream. Účinkovala už v mnohých filmoch s hviezdnym obsadením, u nás sme mohli napríklad vidieť film Jawbreaker. O úlohu v seriáli Charmed (nevlastná sestra Prue, Piper a Pheobe) uchádzala po odchode Shannen Doherty zo seriálu. Rolu nakoniec získala zaslúžene a to v silnej konkurencii...

Shanen Doherty

Shannen sa narodila 12.apríla 1971 v Memphise,Tennessee.Jej otec Tom pracoval v banke a mama Rosa vlastnila kozmetický salón. Má o päť rokov staršieho brata. V jej siedmych rokoch sa presťahovali do Los Angeles. Hrala vo filmoch Father Murphi, Beverly Hils 90210, Charmed-kde si zahrala najstaršiu sestru Prue Halliwell. Odišla po tretej sérií kvôli nezhodám v seriáli.Shannen sa narodila 12. 4. 1971 v Memphise. Jej celé meno je Shannen Maria Doherty.
Shannen sa v škole dobre učila a zúčastňovala sa na školských akciach,
ale bola skôr samotársky typ. Najviac ju preslávila rola Brendy Walshovej v serialy
Beverly Hills 900210. V serily sa jej darilo a začala byť slávnou, no jej osobný život
sa dostal do problémov a ona to začala riešiť alkoholom a drogami. To znamenalo
že zo serialu musí odísť, a tak po štyroch rokoch seriál opustila. Dnes tvrdí že
svojich kolegov z Beverly Hills nenávidí. Neskôr dostala rolu v serialy čarodejnice
aj so svojou najlepšou kamarátko Holly Combs ( Piper ) . Lenže pre neskoré príchody
na nakrúcanie, alkohol , a nezhody s kolegyňami ( najmä z Alyssou Milano )
musela opustiť aj serial Čarodejnice, čo znamenalo, že Prue musí zomrieť.
a tak ju nahradila Rose McGowan.Lenže to že serial opustial neznamenalo
uplny koniec jej kariery. Po odchode z Čarodejníc sa pustila do ďalších
projektov.

Kaley Cuoco

Narodila sa 30.novembra 1985. Hrala vo filmoch Quicksand: No Escape, Northern Exposure, Lucky 13, Charmed... Medzi jej záľuby patrí tenis, trávenie času s priateľmi, nakupovanie a tancovanie hip-hopu. Žije vo Ventura County v Kalifornií so svojou rodinou.

Julian McMahon

Narodil sa 27. 7. 1968 . Má ešte sve sestry. Jeho celé meno je Julian Dana
William McMahon. študoval na právnickej univerzite, no život na univerzite
ho prestal baviť a začal ho natoľko nudiť, že sa rozhodol stať modelom.jeho otec
bol na začiatku 70-tych rokov austrálskym premierom.hral napríklad v seriali
Prípad pre Sam. V roku 1999 sa oženil s Dannii Minogue no rok na to sa rozišli.
Znova sa oženil s Brooke Burns, s ktorou ma aj dceru. Julian miluje New York
, varenie, The Dooors,... V Čarodejniciach sa preslávil rolou Cola Turnera alias
Belthazora, ktorý sa zaľúbil do Phoebe a ona takisto naopak. Ďalej hral v seriali
Plastická Chirurgia s r. o.
Vek: 38 rokov
Skutočné meno: Julian Dana Wiliam McMahon
Pohlavie : Muž
Dátum narodenia: 27.7.1968
Narodený v: Sydney, New South Wales, Austrália
Výška: 194 cm
Znamenie: Lev
Čínske znamenie: opica
Narodil sa 27.júla 1968. Študoval právo na univerzite v Sydney. Vidieť ho bolo možné(okrem iných) i vo filme Wet and Wild Summer!,kde hral hlavnú rolu. Medzi jeho záujmy patrí surfovanie,bicyklovanie a varenie. Je fanúšikom baseballu, futbalu a basketbalu a zberateľom knižných klasík

Brian Kraise

Brian Thomas Krause sa narodil 1. februára 1969 v Kalifornii, USA, kde zároveň aj vyrastal. Má staršieho brata Patricka. Stal sa hercom, pretože ho chcel jeden chalan na strednej škole počas telesnej zmlátiť. Utiekol mu tak, že si namiesto telesnej zobral dramatický krúžok. Keďže mu to celkom išlo, rozhodol sa herectvu venovať. Po dokončení školy sa však hneď hercom nestal. Živil sa rôzne. Chodieval šoférovať dodávku z pekárne a ako sám tvrdí, bolo to veľmi ťažké obdobie. Prvýkrát sa výraznejšie dostal na očí verejnosti v roku 1991, vo filme "The Return to the Blue Lagoon", kde hral spolu so známou a pôvabnou herečkou Millou Jovovich. Krátko na to získal hlavnú úlohu v thrileri "Sleepwalkers", ktorý režíroval Stephen King. Medzi jeho ďalšie filmy patria napríklad "Breaking Free", "Naked Souls", "The Liars' Club" a "December", kde si zahral spolu s Balthazarom Gettym, ktorého poznáme z Čarodejníc ako Richarda Montanu. Snažil sa zviditeľniť aj prostredníctvom seriálov ako napríklad "Walker Texas Ranger". Doterajší najväčší úspech však dosiahol v roli Lea Wyatta v seriály "Charmed". Keď dostal túto úlohu, sám nevedel akú postavu bude stvárňovať. V zákulisí seriálu vznikol medzi ním a hereckou kolegyňou Alyssou Milano románik, ktorý však netrval dlho. Brian je momentálne rozvedený. Jeho bývala manželka sa volá Beth, a svadba sa konala v roku 1996. Rozviedli sa v roku 2000. Z manželstva má osemročného syna Jamena, s ktorým býva v Los Angels. Medzi jeho koníčky patrí golf, tenis, basketbal a tiež hrá Scrabble s jeho priateľmi a rodinou.



Brian v skratke:

- Má rád závodné autá.

- Pôvodne chcel študovať medicínu.

- Predtým ako dostal rolu Lea v Charmed, zaujímal sa o rolu Andyho.

- Alyssa Milano a Holly Marie Combs ho prezývajú "The Blue Flamer" - "Modrý ohnivák".


Filmografia

To Kill a Mockumentary (2006) - Danson
Pissed (2005) - Jay
Return to Cabin by the Lake (2001) - Mike Helton
The Party (2000) - The Husband
Charmed (1998) TV Series - Leo Wyatt (1999-)
Trash (1999) - Will Fowler
Dreamers (1999) - Pete
Get a Job (1998)
Another World (1964) TV Series - Matthew Cory (1997-1998)
Within the Rock (1996) - Luke Harrison
Mind Games (1996) - Matt Jarvis
919 Fifth Avenue (1995) - Court Van Degen
Breaking Free (1995) - Clay
Extreme Blue (1995) - Johnny Doyle
Naked Souls (1995) - Edward
Family Album (1994) - Greg Thayer
Bandit: Bandit's Silver Angel (1994) - Lynn
Bandit: Beauty and the Bandit (1994) - Lynn
Bandit: Bandit Bandit (1994) - Lynn
Bandit: Bandit Goes Country (1994) - Lynn
The Liars' Club (1993) - Pat
Sleepwalkers (1992) - Charles Brady
Return to the Blue Lagoon (1991) - Richard
Earth Angel (1991) - Mike
American Eyes(1991)
An American Summer (1991) - Joey
December (1991) - Tim Mitchell
Match Point (1989) - Bart


Významné Tv vystúpenia ako hosť

101 Craziest TV Moments 2005
Charmed: Access All Areas 2005
"The Sharon Osbourne Show" 23. Apríl 2004
"Good Day Live" 21. Január 2004
Charmed: Behind the Magic 2003
"Player$" 2003
"I Love the '80s" 2002
The Women of Charmed 2000
Teen Vid II 1991

Brian Krause Brian Krause

Celé meno:Brian Thomas Krause

Dátum narodenia:1.február.1969

Znamenie:vodnár

Miesto narodenia:El Toro,Kalifornia,USA

Momentálne žije:Los Angeles,Kalifornia,USA

Stav:rozvedený s Beth Bruce 1996-2000

Deti:syn Jamen(1996)

Info:Vyštudoval strednú školu v El Toru a maturoval v roku 1987.Vždy chcel študovať medicínu a byť lekárom.Stal sa však výborným hercom,ktorý hral vo viacerých,u nás veľmi známych,filmoch a seriáloch.Ako väčšina hercov,začínal Brian v menších úlohách,v ktorých vôbec nevynikol.Začal hrať roku 1989,vo filme Match Point(zahral si Barta) a seriál TV 101(študenta).Až hlavná úloha vo filme Return to the Blue Lagoon(Návrat do Modrej Lagúny),kde si zahral Richarda po boku herečky Milly Jovovich(1991) ho,,vystrelia do neba´´.Ďalej si zahral v seriáloch Charmed(Čarodejnice) alebo vo Walker Texas Ranger(postavu Billyho Kramera).Potom hral v horore Stepana Kunga-Sleepwalkers a v romantickom filme Breeking Free(Srdce má oči).Kompletná filmografia.

Jeho obľubenou farbou je modrá.Medzi jeho najobľúbenejšie športy patrí tenis,golf a basketbal.Obľubuje mexické jedlá,no a jehoé najväčším zlozvykom je fajčenie. 

 


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

grtbg

(erfr, 27. 9. 2008 20:46)

můžeš to napsat česky nepřečtu to slovensky ale je to fajn.díííííík

ahojky

(misa, 12. 10. 2011 19:26)

si hlupak ssssssssssssssssssiiiiiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhhhhhhhhlllllllllllllllllllllllllllllllllllluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuppppppppppppppppppppppppaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk............................................

??????????

(iva, 21. 6. 2010 11:08)

Ale inak v pohooo :)

??????????

(iva, 21. 6. 2010 11:07)

no prepáč ale texty ktoré sem dávaš si treba najskôr prečítať určite si ich sťahovala z hociakych stránok a ani si si to neprečítala. najprv tam píšeš že holly marie combs si dala 1tetovaniev 15 a v zápätí v 16.

P.S. Holly si nerozbila obočie keď sa učila chodiť ale keď sa potkla o hračku na zemi.

´´AhOj´´

For Laky

(Phoebe, 6. 1. 2008 16:03)

Kde???

???

(laky, 20. 12. 2007 17:32)

a tam kde mas napisane foto preco ziadne foto nie je? aspn odkaz by mohol byt...