Jdi na obsah Jdi na menu
 


Alyssa Milano


Herecká filmografia:

2007 : Pathology

2004 : Dinotopia : Curse of the ruby sunstone

 Jimmy Neutron : Win, Lose and Kaboom

2003 : Veľke dieťa Dickie Roberts

2002 : Pobozkajte nevestu

 Seupersvúdnici 2

2001 : Diamond hunters

 Lady a Tramp : Scampova dobrodružství

1999 : Jimmy Zip

1998 : Čarodejnice

 Goldrush : A Real Life Alaskan Adventure

1997 : Láska na druhý dotyk

 Pod podlahou

1996 : Glory Daze

 Jedovatý brečtan 2 : Lily

 Jimmy Zip

 Krutá Alijaška

  Milenec alebo vrah

 Public enemies

1995 : Surrogate, The

 Tajomný kláštor

1994 : Confession of a Sorority Girl

 Dvojitý drak

 V objatí upíra / V sieti upíra

1993 : Candles in the dark

 Conflict of interest

 Obeti lásky : Príbeh Lolity z Long Islandu

 Webbers the

 Melorse place

 Kam ta deň zavedie

 Little sister

1989 : Závodná horúčka

1988 : Crash course

 Dance til dawn

 Teen Steam

1986 : Strašidlo Cantervilské

1985 : Komando

1984 : Whos the boss?

 Old Enough

Dokumentárne:

2003 : Intimate Portrait : Alyssa Milano

2000 : Women of charmed, The

1999 : Blink 182_ The Urethra Chronicles

 Celebrity Profile : Alyssa Milano

1991 : Voices that Care


Holly Marie Combs

Herecká filmografia :

2003 : Jane má schôdzku

2001 : Dannyho parťáci

1998 : Čarodejnice

1997 : Loves Deadly Triangle : The Tecas Cadet Murder

 Mamin vrah

1996 : Sins of silence

 Vector

1995 : Reason to belive, A

1994 : Srdce si nedá poroučet

1992 : Picket Fences

 Chain of Desire

 Dr. Giggles

 Simple men

1989 : Narodený 4 júla

 Poviedky z New Yorku

1988 : Tanec sladkých srdcí

1985 : Walls of Glass

Dokumentárne:

2003 : Intimate Portrait : Alyssa Milano

2000 : Women of Charmed, The

1999 : Celebrity Profile : Alyssa Milano


Rose McGowan

Herecká filmografia:

2008 : Black Oasis

2007 : Grindhoese : Auto zabiják

 Planéta Teror

2006 : Čierna Dahlia

2005 : Elvisové začiatky / Elvis

2004 : Lest We Forget : The Video Collection

2002 : Vysávače

2001 : Mŕtva zóna

 Opoparchant

 Strange Hearts

2000 : Hromy a blesky

 Last stop, The

1999 : God Is In the T.V.

  Diabolská hra

1998 : Čarodejnice

 Devil in the flesh

 Fantom

 Sleeping Beaties

 Southie

1997 : Bruce Testones, Fashion Photographer

 Levis a Clark a George

 Seed

 Vezmi ma zo sebou

 Skurvená nuda

1996 : Bio-Dome / Bio – Dom

 Kiss a Tell

  Vreskot

1995 : Skurvená generáca

1992 : Encino Man / California man

Dokumentárne :

2003 : Intimate Partrait : Alyssa Milano


Shannen Doherty

Herecká filmografia:

2005 : Category 7: The End of the World (TV film)

2004 : "North Shore" (TV seriál)

2003 :Vyhlídka strachu (TV film)

2002 : Hell on Heels: The Battle of Mary Kay (TV film)

 Rendering, The

2001 : Jay a mlčenlivý Bob vrací úder

 Jiný den (TV film)

2000 : Satanova vyšší dívčí (TV film)

1999 : Zaujmi pózu

1998 :"Čarodějky" (TV seriál)

1997 : Friends 'Til the End (TV film)

 Los (TV film)

 Noci s ďáblem (TV film)

  Zkurvená nuda

1996 : Gone in the Night (TV film)

1995 : Flákači

1994 : Almost Dead

 Bláznivá střela 33 a 1/3: Poslední trapas

 Se zavázanýma očima / Smrtící posedlost (TV film)

 Spalující vášeň - Příběh Margaret Mitchellové (TV film)

 Útěk z vězení (TV film)

1992 : Freeze Frame (TV film)

 Obsessed (TV film)

 Secret of Lost Creek, The (TV film)

1991 :Forever Young (TV film)

1990 :“Beverly Hills 90210" (TV seriál)

  Beverly Hills 90210 (TV film)

1989 : Heathers

1986  : “Our House" (TV seriál)

 Circus of the Stars #11 (TV film)

 Outlaws (TV film)

1985  : "Robert Kennedy & His Times" (TV seriál)

 Circus of the Stars #10 (TV film)

 Girls Just Want to Have Fun

 Other Lover, The (TV film)

1984 : Little House: Bless All the Dear Children (TV film)

 Little House: The Last Farewell (TV film)

1983  : Little House: Look Back to Yesterday (TV film)

1982 : Noční směna

 Tajemství N.I.M.H.

1974  : "Little House on the Prairie" (TV seriál)

Dokumentárne:

2003  : Beverly Hills 90210: 10-Year High School Reunion (TV film)

 Intimate Portrait: Alyssa Milano (TV film)

 2001  : Beverly Hills 90210: The E! True Hollywood Story (TV film)

 Swatch Dogs and Diet Coke Heads (video film)

 2000 : Women of Charmed, The (TV film)

 1999 : Celebrity Profile: Alyssa Milano (TV film)

 1998 : Seventeen: The Faces for Fall (TV film)

 1991 : Idols (TV film)

Kaley Cuoco

Herecká filmografia:

2007 :"Big Bang Theory, The" (TV seriál)

  Bratz

  Cougar Club

 2005 :"Bratz" (TV seriál)

  "Útěk z vězení" (TV seriál)

   Farewell Bender

  Lucky 13

 2004 : “10,5 stupně" (TV film)

 "Brandy & Mr. Whiskers" (TV seriál)

  Crimes of Fashion (TV film)

 Debating Robert Lee

 Hollow, The

 2002 : "8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter" (TV seriál)

 2000 : Alley Cats Strike (TV film)

  Growing Up Brady (TV film)

   To ani nemůže být nebe

 1999 :  "Ladies Man" (TV seriál)

 1998 :  "Čarodějky" (TV seriál)

   Pan Vražda / Mr. Vrah (TV film)

 1997 : Bezzubí (TV film)

  Perfektní záskok

 1995 :  Virtuozita

 1992 :  Pohyblivý písek: Není úniku (TV film)

Dokumentárne:

 2005 : John Ritter: The E! True Hollywood Story (TV film)

 2003 : Life of Laughter: Remembering John Ritter, A (TV film)

Julian McMahon

Herecká filmografia:

2007 : Fantastická čtyřka a Silver Surfer / Fantastická čtyřka a stříbrný surfař

  Prisoner

  Předtucha

 2005 : Fantastická čtyřka

 2004 : Meet Market

 2003 : "Plastická chirurgie s. r. o." (TV seriál)

  Australian Classics: Volume 2 (video film)

 2001 : Jiný den (TV film)

 2000 : Otevřené oči

 1998 :"Čarodějky" (TV seriál)

 In Quiet Night

 1996 : ''Případ pro Sam'' (TV seriál)

   Magenta

 1992 : Wet and Wild Summer!

 1989 : "Power, the Passion, The" (TV seriál)

 1988 : "Home and Away" (TV seriál)

 1964 : "Another World" (TV seriál)

Dokumentárne:

 2004 : Giving Drama a Facelift (video film)

 2003 : Charmed: Behind the Magic (TV film)

Brian Krause

Herecká filmografia:

 2007 : Beyond Loch Ness (TV film)

 Jízda s Elvisem

 2001 : Srub u jezera 2 (TV film)

 2000 : Party, The

 1999 : Dreamers

   Trash

 1998 : "Čarodějky" (TV seriál)

   Get a Job

 1996 : Mind Games

   Within the Rock (TV film)

 1995 :  919 Fifth Avenue (TV film)

  Experiment

   Extreme Blue (TV film)

  Srdce má oči

 1994 : Bandit: Bandit Bandit (TV film)

  Bandit: Bandit Goes Country (TV film)

  Bandit: Bandit's Silver Angel (TV film)

  Bandit: Beauty and the Bandit (TV film)

  Rodinné album (TV film)

 1993 : Liars' Club, The

 1992 : Sleepwalkers

 1991 : American Eyes (TV film)

   American Summer, An

  Earth Angel (TV film)

  Návrat do Modré laguny

  Rozhodnutí

  Teen Vid II (video film)

 1964 : "Another World" (TV seriál)

Dokumentárne:

 2000 : Women of Charmed, The (TV film)


 

Drew Fuller:

Herecká filmografia:

 2008 : Circuit, The (TV film)

 2007 : "Army Wives" (TV seriál)

  Blonde Ambition

  Loaded

 2006 : 12 podmínek k dědictví

 2004 :"Huff" (TV seriál)

 2003 :"O.C." (TV seriál)

 2001 :Jedinečný

 1998 :"Čarodějky" (TV seriál)

 

James Read:

Herecká filmografia:

 2003 : Pravá blondýnka 2

 2001 : Bulšit

  Pravá blondýnka

 1998 : "Čarodějky" (TV seriál)

  Nebezpečné podezření (TV film)

 1996 : Ohnivé žně

  Příběh jednoho života (TV film)

 1995 : "Star Trek: Voyager" (TV seriál)

  Other Woman, The (TV film)

  When the Dark Man Calls (TV film)

 1994 : "Heaven & Hell: North & South, Book III" (TV seriál)

  Walking Thunder

 1992 : President's Child, The (TV film)

  Zločiny lásky

 1990 : Columbo: Smrtící korunka (TV film)

   Web of Deceit (TV film)

 1988 : Osm mužů z kola ven

  Osudové pláže

 1987 : "Shell Game" (TV seriál)

   Celebration Family (TV film)

  Poor Little Rich Girl: The Barbara Hutton Story (TV film)

 1986 :  "Sever a Jih" (TV seriál)

 1985 : "Robert Kennedy & His Times" (TV seriál)

   "Sever a Jih" (TV seriál)

  Lace II (TV film)

  Midas Valley (TV film)

 1984 : Hrůzný objev

 1983 : Létající oko / Modrý hrom

 1982 : "Remington Steele" (TV seriál)